Prodej obchodního prostoru, Mariánské Lázně, Masarykova, 101 m2

Masarykova, Mariánské Lázně

10 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 516 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mariánských Lázních

Informace k nemovitosti

Hledáte ideální investici ? Chcete si splnit svůj sen a provozovat vlastní kavárnu, vinárnu v jedné z nejmalebnějších lokalit České republiky, v Mariánských Lázních? Máme pro Vás jedinečnou nabídku, kterou nelze přehlédnout!

Mariánské Lázně, ul. Masarykova, v těsné blízkosti Hlavní kolonády, unikátní poloha, bezkonkurenční přístupnost. Tato kavárna se nachází v těsné blízkosti Hlavní kolonády, pouhé 3 minuty chůze od míst, kde pramení léčivé vody. Budova má bezbariérový vstup, což zajišťuje snadný přístup všem návštěvníkům, včetně osob se sníženou pohyblivostí. Koupě nemovitosti v okolí hlavní Kolonády v Mariánských Lázních je skvělou investicí díky jedinečné atmosféře tohoto historického lázeňského města, kde se snoubí krásná architektura s půvabnými parky a prameny minerálních vod. Okolí Kolonády nabízí bohaté kulturní a společenské vyžití včetně koncertů a festivalů, které přitahují návštěvníky. Navíc je zde ideální prostředí pro relaxaci a zdravý životní styl, což zvyšuje atraktivitu a hodnotu nemovitostí v této oblasti.

Prostory kavárny jsou umístěny v přízemí budovy a zahrnují:
- Centrální místnost pro hosty
- Obslužný barový pult s veškerým vybavením
- Místnost na přípravu pokrmů a nápojů
- Sklad pro ukládání zásob
- Moderní a čisté sociální zařízení

Kompletní vybavení - Kavárna je nabízena včetně kompletního vybavení, což Vám umožní ihned zahájit provoz bez nutnosti dalších investic. K dispozici je kvalitní nábytek, nádobí, mrazničky, myčky a další nezbytné vybavení, které zajistí pohodlný a efektivní provoz.

Možnost dokoupení skladu - K této nemovitosti je také možné dokoupit sklad v téže budově o velikosti 42 m², což Vám poskytne dostatečný prostor pro skladování zboží a materiálu, usnadní provoz a zvýší efektivitu. Cena tohoto prostoru není součástí nabídky.

Chcete vědět více? Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato příležitost se nemusí opakovat, proto neváhejte a využijte šanci stát se majitelem této jedinečné kavárny v srdci Mariánských Lázní!

Těšíme se na Vás a rádi Vás provedeme touto úžasnou nemovitostí!

Parametry nemovitosti

Cena
10 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Masarykova, Mariánské Lázně
ID
N2067
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti