Prodej rodinného domu, Bánov, 324 m2

Bánov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(informace o ceně v RK)

Exkluzivní partneři v Bánově

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji ubytovnu v malebné obci Bánov, v okrese Uherské Hradiště. Tato investiční příležitost představuje 5 apartmánů, které nabízejí značný potenciál pro pronájem a vynikající návratnost investice. Ubytovna se nachází v krásné přírodě s možností relaxace v zahradě a dostatečným parkováním až pro 6 vozidel.
Objekt disponuje velmi dobrou stavbou z cihlového materiálu, přízemní s celkovou zastavěnou plochou 224m² a užitnou plochou 326m². Díky dvěma podlažím nabízí dostatek prostoru pro hosty. Celý objekt je plně vybavený a připravený k okamžitému využití.
Na každém patře je samostatný bojler, veškerá zařízení v budově jsou plně funkční, není potřeba provádět žádné větší úpravy. Budova je z větší části zateplená.
Přes celý pozemek je nově zbudovaní kanalizace. Hospodářská budova je částečně podsklepená s montážní jámou.
Všech 5 apartmánů je pravidelně využíváno buď pro dlouhodobý pronájem nebo pro krátkodobý pronájem, převážně se jedná o pracovníky dojíždějící vzhledem k lokalitě za prací v okolí Bánova. Ubytovaní hosté oceňují zejména klidné prostředí, vlastní sociální zařízení a samostatný kuchyňský kout.
Výhodou této nemovitosti je výborná poloha s rychlým spojením do okolních měst a blízkostí veškeré občanské vybavenosti. Díky atraktivní lokalitě je tato investice ideální pro ty, kteří hledají stabilní příjem z pronájmu nemovitostí.
Nabízená nemovitost v obci Bánov je skvělou investicí do ubytovacího sektoru, která kombinuje krásné prostředí s možností prosperujícího podnikání.
Veškeré technické dokumenty k budově jsou k nahlédnutí, nedávno také proběhla aktuální digitalizace na KN.
Vzhledem k dalšímu přilehlému pozemku o výměře 641 m2 lze také uvažovat o výstavbě další nemovitosti. Prohlídkové dny jsou pondělí a pátek, v případě zájmu kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
informace o ceně v RK
Aktualizováno
25. 7. 2024
Adresa
Bánov
ID
223-NP02662
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
324 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
224 m2
Plocha nemovitosti
1554 m2
Plocha zahrady
641 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Veronika Zámečníková

Veronika Zámečníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bánově?

Podobné nemovitosti