Prodej rodinného domu, Hrabišín, 808 m2

Hrabišín

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hrabišíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Pokud hledáte prostorný rodinný dům s pozemkem tak akorát, bohatým příslušenstvvím a zároveň v dobré lokalitě, neměl by vám uniknout zděný dvoupodlažní dům v obci Hrabišín.

Dům je v dobrém technickém stavu, nabízí dispozici 7+1 a je možné z něj vyrobit i dvougenerační bydlení. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, který bude ale nutné vyměnit, TUV zajišťuje elektrický bojler, voda je z vlastní kopané studny na pozemku a zároveň lze jednoduše připojit k obecnímu vodovodu, kanalizace je veřejná. V celém domě jsou vyměněna plastová okna, a také koupelna s kuchyní prošly v minulosti rekonstrukcí a jsou zde nové rozvody vody a elektřiny.

Na obytnou část navazuje hospodářské zázemí, konkrétně jde o prostornou garáž a také „stodolu“, která v minulosti sloužila řezníkovi a najdete zde tedy kompletní zázemí včetně udírky, které můžete jednoduše oprášit a využívat. Tento prostor je však možné využít libovolným způsobem, představuje výměru cca 80 m2. Další příslušenství pak tvoří skleník a zděný kurník s posezením směrem na dvůr.

Tato nabídka je vhodná pro rodiny s dětmi, které hledají klid a dostatek prostoru nebo se zde dá velice efektivně kombinovat bydlení s podnikáním.

Obec Hrabišín patří k velmi vyhledávaným lokalitám, a to díky své občanské vybavenosti a výborné dostupnosti směr Šumperk i Zábřeh. Kousek od domu se nachází dětské hřiště, v nejbližším sousedství potom základní škola (9 tříd) se sportovním zázemím, obchod s potravinami, mateřská škola, autobusová zastávka. Pokud fandíte sportu, můžete si zajít procházkou na fotbalové hřiště, případně o dva kroky dál na hasičský areál, kde to žije prakticky po celou sezónu. Místní spolek dobrovolných hasičů patří k těm nejlepším a nejaktivnějším na okrese, pořádá nejrůznější soutěže, zábavy, vepřové hody a především zde působí sportovní družstva dětí a dospělých. Nedaleko se také nachází Hospůdka u Čerta, kde si každý druhý pátek můžete dát pstruha nebo hamburger. Prostě klasický venkovský pohodový život.

Pokud vás nabídka zaujala, zavolejte a domluvte si termín prohlídky. Rádi vám nabídneme také nejvýhodnější variantu financování tohoto nákupu. Těšíme se na prohlídce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105985.

Parametry domu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Hrabišín
ID
N105985
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
808 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1003 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Veronika Chládková

Mgr. Veronika Chládková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrabišíně?

Podobné nemovitosti