Pronájem kanceláře, Praha - Letňany, Beranových, 267 m2 (ID: 1975632)

Beranových, Praha

39 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné 39.000,-- Kč + DPH, vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů, elektřina a plyn se přepisují na nájemce, odměna zprostředkovateli je ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně DPH)

Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízím k podnájmu komerční prostory v pražských Letňanech.

Rozmanitost nabízených prostor je velká, záleží na záměru nového podnájemce. K dispozici jsou kanceláře, sklady, dílna, zázemí pro zaměstnance, technické zázemí, kuchyňka, toalety a sprchy cca 267 m2. Součástí podnájmu je pět parkovacích míst přímo v areálu. Velkou výhodou je, že celý areál je pod uzavřením.

Prostory se podnajímají částečně vybavené.

Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Školy, školky, obchodní centrum Letňany, pošta a mnoho, mnoho dalších. Dvě minuty chůze se nachází autobusová zastávka, kde Vás autobus doveze na konečnou metra "C" - Letňany. Blízkost pražského okruhu, dobrá dojezdová vzdálenost do centra města to vše jen zvyšuje atraktivitu místa.

Měsíční nájemné činí 39.000,-- Kč, k nájemnému se připočítává DPH, vratná kauce podnajímateli je ve výši dvou měsíčních nájmů včetně DPH, odměna zprostředkovateli je ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně DPH. Elektrická energie a plyn se přepisují na podnájemce. Služby - vodné, stočné, odvoz komunálního odpadu - nejsou součástí nájemného.

V případě zájmu o prohlídku a více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
39 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné 39.000,-- Kč + DPH, vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů, elektřina a plyn se přepisují na nájemce, odměna zprostředkovateli je ve výši jednoho měsíčního nájemného včetně DPH
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Beranových, Praha
ID
12635
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
267 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
255 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Kovářová

Lenka Kovářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze?

Podobné nemovitosti