Prodej rodinného domu, Zašová, 311 m2 (ID: 1973169)

Zašová

11 532 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 960 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zašové

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům v klidné části v obci Zašová, s překrásným velkým pozemkem, přes který protéká romantický horský potůček a dodává nemovitosti nezapomenutelný osobitý ráz.
Tento dům prošel před 20 lety celkovou velice zdařilou rekonstrukcí. Jedná se o samostatný patrový dům s 2 podlažími a s prostorným podkrovím, kdy 1/4 domu je podsklepena.
V 1.nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba, WC a koupelna, obývací pokoj, kuchyň se spíží, pracovna a nádherná zasklená zimní zahrada, která je centrem dění, odpočinku i relaxace. 1.NP je o celkové obytné ploše 96,61m2. K tomuto podlaží je zpracována projektová dokumentace na provozování restaurace. Daná turistická lokalita přímo vybízí k podnikání.
2.NP se skládá ze čtyř pokojů, samostatného WC a samostatné koupelny, přičemž obytná plocha podlaží je 75.85m2. V jednom z pokojů je vytvořena příprava pro kuchyň a v tomto podlaží může vzniknout další samostatná bytová jednotka. Z tohoto podlaží se přes chodbu se schodištěm dostaneme do 3.NP.
Tento podkrovní prostor je využíván pro sportovní aktivity o podlahové výměře 79,05 m2. Na podkrovní prostor je zpracována projektová dokumentace pro vybudování 4 pokojů, koupelny a WC. Vzhledem k rozpracovanosti podkrovního prostoru a vypracované projektové dokumentaci lze dokončit přestavbu bez větších nákladů.
Vytápění celého objektu zajišťuje plynový kotel. Dodávka pitné vody je z obecního vodovodu a odpady svedeny do obecní kanalizace.

K domu přísluší udržovaná zahrada, včetně menšího sadu ovocných stromů o rozloze 3091 m2 a prostorná samostatně stojící dvojgaráž.

Nemovitost by mohla zaujmout i investory pro případné podnikání v oboru restauratérství nebo zbudování menšího penzionu. Kolem domu vede cyklostezka a turistická stezka k poutnímu místu STRAČKA s Mariánským pramenem. Dům bezprostředně sousedí s CHKO - Beskydy.

Parametry domu

Cena
11 532 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Zašová
ID
0083-NP04300
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
252 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
311 m2
Plocha nemovitosti
4345 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 70 lidí

Prodejce

Petr Kolčava

Petr Kolčava

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zašové?

Top nabídky

Podobné nemovitosti