Prodej chaty, Sezimovo Ústí, 18 m2

Sezimovo Ústí

990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 718 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sezimově Ústí

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji dřevěnou chatu s č. e., o zastavěné ploše 20m² v Sezimově Ústí, ve velmi upravené zahrádkářské kolonii, zvané U ozvěny. Chata je umístěna na dlouhém úzkém neoploceném pozemku o velikosti 461m². Tento pozemek disponuje vzrostlými ovocnými stromy, zákoutími různých okrasných keřů, jehličnanů, květin a mini jezírkem. Jsou zde i vzrostlé rybízy, maliny i vinná réva.
Celá chata je podsklepená a je do ní přivedena elektrika 220V a užitková voda. Možnost vytápění zajišťují kamna. Přímo v kolonii je studánka s pitnou vodou.
V případě zájmu, je možné za chatou obnovit posezení s malým krbem, kde dříve stála pergola. Do chaty je přístup přes terasu cca 8m², která je porostlá růžemi. Odsud je uklidňující výhled do zahrady a na les.
Na zahradě stojí kůlna cca 2x2m. K pozemku je možné dojet autem po nezpevněné komunikaci.
Pokud hledáte klid a přírodu, tak tato nemovitost je naprosto ideální. Tato osada je umístěna v nádherném prostředí Chotovinského (Kozského) potoka, obklopená přírodou.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat, ráda Vám vše ukážu.
V případě potřeby financování formou hypotéky zajistíme.

Parametry domu

Cena
990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Sezimovo Ústí
ID
24012
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
18 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
481 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Ivana Dvořáčková

Ivana Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Sezimově Ústí?

Podobné nemovitosti