Prodej rodinného domu, Křižany, 210 m2 (ID: 1971117)

Křižany

4 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 011 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Křižanech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabídka třípodlažního rodinného domu, v malebné krajině Podještědí, v obci Křižany.

Křižany jsou velmi oblíbenou rekreační a turistickou lokalitou Lužických hor, rozkládající se na JZ svazích Ještědského hřbetu s dominantou vrcholu Ještěd. Obec leží cca 15 km západně od Liberce, na silnici z Chrastavy do Osečné.

Dům stojí na výborně dostupném místě, na pozemku o výměře 592m2, ležícím podél hlavní komunikace vedoucí obcí. Z jižní strany lemuje pozemek hluboké koryto Ještědského potoka.

Užitná plocha domu je cca 210m2. V suterénu, který je přístupný ze zahrady, se nachází sklepní a technické prostory se soc. zázemím. V přízemí, kam je veden hlavní vstup do domu, se nachází obývací pokoj, kuchyň a koupelna s toaletou. Zde je zachován funkční krb. Podkroví domu tvoří dvě místnosti. Převážná většina oken je situována do klidné zóny mimo komunikaci a nabízí příjemný výhled do zeleně

Objekt je aktuálně ve fázi započaté kompletní rekonstrukce. Je zčásti opravená střecha s novým lepenkovým potahem, bez střešní krytiny. Ve vnitřní části podkrovního prostoru jsou nové krovy. Dokončena je příprava rozvodů elektřiny - nový přívod do domu. V ceně je zahrnutý materiál na dokončení střechy i krovů, dále nové dveře včetně obložek, 4 střešní okna a materiál na výstavbu pergoly.

Dům je napojen na vodovodní řád, v suterénu je zároveň studna s čerpadlem. K odkanalizování objektu slouží septik. Původní vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva a krbem. Parkování možné na pozemku. U domu kůlna na dřevo a zahradní potřeby.

V obci je základní občanská vybavenost - obecní úřad, ZŠ, MŠ, ordinace praktického a dětského lékaře, pošta, 3 prodejny potravin, 2 restaurace, fotbalové a dětské hřiště. Obcí prochází železniční trať s místní nádražní stanicí. Celá oblast je protkána sítí turistických a cyklotras. Dojezdová silniční vzdálenost do Liberce je cca 15 - 20 min.

Parametry domu

Cena
4 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
25. 6. 2024
Adresa
Křižany
ID
274111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
592 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Pavel Černý

Pavel Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křižanech?

Podobné nemovitosti