Prodej ubytování, Mariánské Lázně, Křižíkova, 651 m2

Křižíkova, Mariánské Lázně

26 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 908 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mariánských Lázních

Informace k nemovitosti

Rodinný hotel Villa Walir, který se nachází v lázeňském městě Mariánské Lázně v západních Čechách, nedaleko německých hranic je nyní k prodeji.
Budova byla postavena v roce 2011. Skládá se ze 3 nadzemních podlaží a suterénu. Při stavbě byly použity moderní technologie, které zajišťují nízké náklady na údržbu. Základem stavby je pevná železobetonová konstrukce. Budova je zděná, tloušťka obvodových stěn - 60 cm, izolace o tloušťce 12 cm. Okna i dveře budovy jsou dřevěné . Na střeše budovy je umístěn solární panel pro ohřev vody. Podlaha podkrovní místnosti je izolována skelnou vatou o tloušťce 25 cm. Vytápění domu je plynové, se záložním elektrickým kotlem. PENB tř. B.
Hotel nabízí celkem 10 pokojů. V hotelu se může ubytovat až 28 osob. K dispozici je 7 dvoulůžkových pokojů a 3 apartmány pro 3-4 osoby s jednou ložnicí a vybavenou kuchyní. Pokoje jsou prostorné, s velkými sprchami a předsíněmi. V každém pokoji jsou zásuvky pro pevné připojení internetu, tak i Wi Fi s dosahem po celém hotelu. V každém pokoji jsou televize s připojením na satelitní anténu. Vstupní dveře do budovy a dveře do pokojů jsou vybaveny elektronickými zámky. Navíc je zde kancelář s balkonem, což poskytuje ideální pracovní prostředí přímo v hotelu.
Hotel poskytuje ubytování se snídaní a služby zdravotního a wellness centra (s licencí Ministerstva zdravotnictví ČR). Hotel také disponuje licencí pro provádění léčebných procedur, což je významným aktivem pro investory. Tato licence umožňuje nabízet hostům populární léčebné a relaxační procedury s minerálními vodami a kvalifikované masáže, pod vedením specialistů. To samozřejmě významně zvyšuje atraktivitu hotelu pro klienty, což přispívá k stabilnímu výnosu z investic.
Součástí hotelu je útulná zahrada s altánkem, kterou navrhl slavný zahradní architekt Mariánských Lázní. Parkování pro hosty je na 8 aut.
Lázně jsou proslulé svými léčivými minerálními prameny a rozsáhlými parky, altány a v neposlední řadě krásnou kolonádou se zpívající fontánou. Od roku 2021 jsou zapsány na seznamu kulturního dědictví UNESCO.
V roce 2021 získal hotel mezinárodní kvalifikační certifikát "HOTELSTARSUNION" v kategorii Hotel Garni 3* Superior.
Hotel se nachází v klidné ulici obklopené parky, s výhledem na kolonádu pramene Ferdinanda a přibližně 300 metrů od známého Rudolfova pramene.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou investiční příležitost a staňte se majiteli zavedeného a úspěšného hotelu v jednom z nejkrásnějších lázeňských měst České republiky. Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky. Tato příležitost čeká právě na vás!

Parametry nemovitosti

Cena
26 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Křižíkova, Mariánské Lázně
ID
294-NP01224
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
651 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
186 m2
Plocha nemovitosti
964 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti