Pronájem obchodního prostoru, Karlovy Vary, Lázeňská, 25 m2

Lázeňská, Karlovy Vary

7 200 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(1400 služby )

Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Pronájem obchod a služby, 25 m², Karlovy Vary, ul. Lázeňská

Máte jedinečnou příležitost pronajmout si nebytový prostor o velikosti 25 m², který je ideální pro obchod a služby. Tento prostor se nachází v samém srdci Karlových Varů, mezi ikonickými památkami Mlýnskou kolonádou a Vřídlem. Cena pronájmu činí příjemných 9000 Kč měsíčně.

Tento nebytový prostor se nachází v prestižní a turisticky atraktivní lokalitě Karlových Varů, na ulici Lázeňská. Lázeňské centrum města nabízí výjimečné příležitosti pro podnikání díky stálému toku turistů a místních obyvatel.

Dům, ve kterém se prostor nachází, se pyšní skvělou architekturou a krásným designem, čímž zaujme a přiláká zákazníky hned na první pohled.

Cena pronájmu činí příjemných 7.200 Kč měsíčně.
Kauce 14.400 Kč.
Provize RK 9.000 Kč.
Služby 1.500 Kč měsíčně.

Neváhejte a využijte této unikátní příležitosti, která se jen tak neopakuje. Nabízíme vám možnost stát se součástí prestižní lokality s vysokým potenciálem pro růst vašeho podnikání.

Parametry nemovitosti

Cena
7 200 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
1400 služby
Aktualizováno
21. 7. 2024
Adresa
Lázeňská, Karlovy Vary
ID
874860
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
25 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
368 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti