Prodej rodinného domu, Odry, Sadová, 127 m2

Sadová, Odry

4 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 422 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Odrách

Informace k domu

Hledáte prostor pro Vaši rodinu a chcete si nemovitost upravit dle svých představ? Přesně tyto parametry splňuje aktuální nabídka rodinného domu v klidné a žádané lokalitě na ulici Sadová v Odrách. Dům je umístěn na výhodném koncovém místě v ulici, pouze s jedním přímým sousedem, za domem už jsou jen lesy a zahrady. To vše, ve spojení s pěknou zahradou o ploše 656 m2 zaručuje klid a soukromí, navíc s krásným výhledem na Odry a okolní kopce.
Dvoupodlažní rodinný dům byl postaven v roce 1980, je zděnný, podsklepený, o dispozici 4+kk a užitnou plochou 153m2 V přízemí se nachází kuchyň s obývacím pokojem, sociální zázemí, garáž s dílnou a schody do 1.NP, kde se nachází tři samostatné pokoje a sociální zázemí. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci i veřejný vodovod, vytápění je řešeno plynovým kotlem a kouzlo domácí pohody Vám vytvoří krb. Dům se nabízí nevybavený. Nemovitost drobnými úpravami prošla- byly vyměněny některá okna za plastová, zbývající úpravy si nový majitel může dodělat dle svých představ. Střecha domu je plochá, pokrytá asfaltovýmy pásy a její stav je velmi dobrý. K nemovitosti se dostanete po obecní zpevněné komunikaci a dům najdete až poslední v řadě v ulici Sadová. Pro milovníky přírody se ihned za plotem tohoto domu nachází les. Financování této nemovitosti Vám zajistí finanční poradce v rámci služeb.

Parametry domu

Cena
4 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Sadová, Odry
ID
00437
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
153 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
127 m2
Plocha nemovitosti
760 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SIJAN reality s.r.o.

Akátová 471, Velké Hoštice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Radka Dolanská

Radka Dolanská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Odrách?

Podobné nemovitosti