Prodej vily, Petřvald, Do Kopce, 170 m2

Do Kopce, Petřvald

3 875 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 467 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Petřvaldu

Informace k domu

S radostí Vám ve výhradním zastoupení majitele představujeme k prodeji dvoupatrový, celopodsklepený rodinný dům na klidné ulici Do Kopce v Petřvaldu u Karviné.
Dům nabízí dvě prostorné bytové jednotky 4+kk, 90 m2, každou ve svém patře. Vstup do nemovitosti je přes vstupní halu nebo zadním vstupem ze zahrady. V druhém patře je nad vstupní halou otevřená terasa. Přístup do druhého nadzemního podlaží a do sklepa umožňuje vnitřní betonové schodiště.
Prostorný sklep je ideální pro technické zázemí domu a úložné prostory.
Dům je napojen na vodovodní řad, kanalizaci, elektřinu a plyn. Na pozemku je také studna.
Technický stav domu je dobrý. V roce 2001 nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí (rozvody vody, elektřiny, odpady, podlahy, střešní krytina a další). U další rekonstrukce domu je možné čerpat dostupné dotace. Interiéry a exteriéry domu si můžete přizpůsobit podle vlastních představ. Nemovitost se také může stát zajímavou investicí.
K domu náleží praktická zděná hospodářská budova, zděná garáž a dřevěná zahradní chatka.
Prostorný pozemek o rozloze cca 1580 m2 je osázen ovocnými a okrasnými stromy a částečně oplocený. Umístění domu dál od ulice zajišťuje maximální soukromí.
Petřvald je město s historií sahající do 14. století, dnes nabízí příjemné bydlení s necelými 7500 obyvateli a dobrou občanskou vybavenost.
Financování koupě zajišťujeme výhradně prostřednictvím našeho finančního poradce.
Pro více informací a prohlídku kontaktujte prosím makléře nemovitosti. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
3 875 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Do Kopce, Petřvald
ID
128924
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
122 m2
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
1720 m2
Plocha zahrady
1500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Luboš Novák

Luboš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Petřvaldu (okr. Karviná)?

Podobné nemovitosti