Prodej chaty, Lipník nad Bečvou, 40 m2

Lipník nad Bečvou

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(Konečná cena vč. sluužeb RK)

Exkluzivní partneři v Lipníku nad Bečvou

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zateplenou chatu v části Ořechy v Lipníku nad Bečvou. Chata se nachází v oblíbené chatařské oblasti a příjezd je po kvalitní asfaltové cestě. Díky tomu, že Lipník je velmi dobře dostupný z dálnice, je chata vhodná i pro někoho z větší vzdálenost, třeba i z Olomouce jste na chatě za 20 minut, z Ostravy cca 40 minut.
Chata nabízí ideální prostředí pro rodiny s dětmi. Nachází se na nejvyšším bodě osady a je zní krásný rozhled do okolních údolí. Díky 2 pokojům, 2 patrům a užitné ploše 40 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rekreování. Také donedávna jako rodinná rekreace sloužila, což je zřejmé ze zařízení chaty pískovištěm se skluzavkou, dětským domečkem, ale třeba i bazénem s filtrační technologií a trampolínou. To vše je součástí prodeje, takže Vaše děti se vyřádí a utahají v bezpečném prostředí.
Voda do bazénu byla zajišťována dovozem cisternou. Na pití se využívá voda ze studánky, která je společná pro chatařskou osadu a je chůzí pěšky, cca 300 m od chaty, nebo si ji dovezete. Na běžnou spotřebu lze zbudovat zachytávání dešťovky. Na pozemku historicky studna byla, ale nyní je nefunkční, musela by se vyčistit a pravděpodobně prohloubit, protože se voda ztratila.

Stejně tak dobře, jako rodinám s dětmi může sloužit chata pro odpočinek od běžných pracovních dní, nebo pro chvíle strávené s přáteli.
Na zahradě jsou místa pro posezení, ale také třeba jezírka s vodou a vzrostlé stromy, které v létě poskytnou příjemný stín.
V chladných dnes Váz zase zahřejou kachlová krbová kamna. Takže příjemné a romantické chvíle jsou na dosah ruky.

Chata je částečně podsklepena, což oceníte v letních dnech a má také prostor na uložení zahradní techniky. Je napojena na elektřinu.
Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléře

Parametry domu

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena vč. sluužeb RK
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Lipník nad Bečvou
ID
12501
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
30 m2
Podlahová plocha
40 m2
Plocha nemovitosti
604 m2
Plocha zahrady
587 m2
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Václav Dohnal

Václav Dohnal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Lipníku nad Bečvou?

Podobné nemovitosti