Prodej rodinného domu, Přimda, 138 m2

Přimda

4 240 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 207 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Přimdě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme ke koupi dvoupatrový rodinný dům o dispozici 5+kk s rozlehlou zahradou v obci Velké Dvorce - Přimda. Přízemí se skládá ze vstupní haly, chodby, koupelny s toaletou, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňskou linkou. V patře se pak nacházejí tři prostorné pokoje. Dále k domu patří suterén, kde leží garáž, sklad na uhlí kotelna a sklep. Dům o podlahové ploše 138 m² prošel částečnou rekonstrukcí. V roce 2012 se měnila okna za plastová a v roce 2015 se měnila střešní krytina.
O vytápění nemovitosti se stará kotel na tuhá paliva a o ohřev vody zajišťuje elektrický boiler. Dům je připojen na obecní vodovod i kanalizaci, přípojka na plyn je umístěna na hranici pozemku.
Na pozemku je spoustu ovocných stromů a keřů např.: jabloň, meruňka, višeň, rybíz, ostružina apod. Dále se na pozemku nacházejí dvě budovy, jedna je využívána jako garáž a druhá jako sklad.
Výměry uvedené v inzerátu se od skutečnosti mohou lehce lišit. Energetický štítek zatím není vyhotoven, proto kategorie "G". Provize RK není započtena v nabídkové ceně.
Pro více informací a případné domluvení prohlídky kontaktujte makléře. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
4 240 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Přimda
ID
0444
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
211 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
138 m2
Plocha nemovitosti
1626 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Lukáš Kydlíček

Lukáš Kydlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přimdě?

Podobné nemovitosti