Prodej bytu 4+kk, Praha - Žižkov, Hartigova, 76 m2

Hartigova, Praha 3 - Žižkov

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

K prodeji vám nabízíme byt 4+kk o rozloze 76 m2, který se nachází v oblíbené lokalitě Prahy na Jarově.

Byt disponuje zrekonstruovaným interiérem včetně zděného jádra, koupelny se sprchovým koutem a kuchyně. V celém bytě jsou podlahy, které kombinují dlažbu a vinylovou podlahu. V rámci rekonstrukce došlo k modernizaci elektrických rozvodů. K bytu náleží sklep a je možné přikoupit parkovací stání.

Tento byt představuje ideální volbu pro ty, kteří chtějí pohodlné a bezpečné bydlení v atraktivní a dobře dostupné části Prahy.

Jednou z hlavních výhod této oblasti je skvělá dopravní dostupnost do centra města. V bezprostřední blízkosti bytu je tramvajová zastávka Kněžská Luka a supermarket Kaufland, který zajistí vaše každodenní nákupy. Vlakové nádraží Libeň je vzdálené jen čtyři zastávky autobusem, což oceníte při cestách mimo Prahu. Nedaleko bytu se také nachází oblíbené OC Galerie Harfa s množstvím obchodů a služeb.

Čtvrti Žižkov a Jarov nejsou jen rušné, ale nabízejí také spoustu zeleně pro odpočinek. V blízkém okolí bytu najdete krásné parky jako malebný Sad Třesňovka, klidný Park Na Krejcárku a o něco dále rozsáhlý Malešický park. Přírodní park Smetanka a idylická Malešická louka jsou rovněž nedaleko. Můžete si tak užívat procházky v přírodě, sportovní aktivity nebo jen relaxaci na čerstvém vzduchu.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Hartigova, Praha 3 - Žižkov
ID
00099
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Kristýna Žikešová

Ing. Kristýna Žikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti