Prodej ubytování, Baška, 420 m2 (ID: 1961885)

Baška

12 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Bašce

Informace k nemovitosti

Vážení zájemci o tuto nemovitost, zveme Vás 6.9. na Open day a to od 15 - 19 hod. Více informací najdete na našich webových stránkách v sekci aktuality.

Hledáte ideální komerční nemovitost s možností bydlení? Se zahradou, bazénem a soukromím?

Ráda Vám takový dům nabídnu v obci Baška u Frýdku - Místku. Jeho využití je široké. Mohou zde být kanceláře, Airbnb, penzion nebo také pronájmy, ale také bydlení s možností ordinace.


Tento dům má tři patra, kde každé patro má svou koupelnu a toaletu. Za největší povšimnutí stojí koupelna v nejnižším patře. V koupelně je umístěna vířivka, ze které je výhled na zahradu s bazénem.
Dále Vás okouzlí kuchyně, která je vyrobena z masivu a to od firmy Sykora. Všechny pokoje jsou prostorné a většina z nich vybaveny vestavěnými skříněmi, včetně samostatné šatny. Je zde i atypický pokoj, který lze využit jako dětský, kde se děti mohou opravdu vyřádit a upustit uzdu své fantazii.
Převažujícím materiálem v domě je dřevo, ze kterého bylo vyrobeno i schodiště, které je dominantou domu. Veškeré dveře, které se v domě nacházejí jsou také z masivního dřeva.
Součástí domu je prostorná garáž, kde se vejdou až 3 auta.

K domu patří zahrada, ve které je umístěn bazén 3x9 m na slanou vodu s protiproudem a zastřešením. Bazén je vyhřívaný, je v něm umístěna nová fólie, nově napuštěná voda a proveden celkový servis pro nadcházející koupací sezónu.
V zadní části zahrady protéká malý potůček a je zde možnost přírodního jezírka.
Dům je umístěn v klidné části Bašky, ale zároveň je v blízkosti veškerá občanská vybavenost.
Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem Baxi.

Neváhejte a přijďte na prohlídku tohoto domu, ráda Vás provedu.
S financováním Vám rád pomůže náš finanční specialista.

Parametry nemovitosti

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Baška
ID
00448
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
420 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Monika Jančová

Bc. Monika Jančová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Bašce?

Podobné nemovitosti