Prodej bytu 3+kk, Znojmo, Růžičkova, 80 m2

Růžičkova, Znojmo

6 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 309 Kč /za měsíc

(bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitelky nabízíme k prodeji krásnou bytovou jednotku v OV, o dispozici 3,5+kk - 80 m2 se zahrádkou a vydlážděnou terasou (81 m2), a to v rezidenčním projektu Mansberk ve velice klidné části města Znojma.

Byt o CP 80 m2 se nachází v přízemí cihlového domu zkolaudovaného v roce 2016. Disponuje zahrádkou o ploše 81 m2 se vstupem na vydlážděnou terasu, kde se nachází velice příjemné posezení pod pergolou, jež nabízí prostor pro klid a relaxaci. Byt je velice dobře dispozičně řešený, všechny místnosti jsou neprůchozí, tudíž je vhodný jak na bydlení, tak k investičnímu využití. Tuto skutečnost také doplňují poměrně nízké náklady na bydlení. V obývací místnosti se také nachází menší půl pokojík s postelí, který může být využit i k jiným účelům, jako např. větší úložný prostor. Vytápění a ohřev vody je řešeno pomocí plynového kombinovaného kotle umístěného na chodbě, koupelna a WC jsou prostorné a oddělené, obývací místnost s kuchyňskou linkou na míru a ložnice disponují velkými francouzskými okny se vstupem na terasu a zahrádku.

K jednotce náleží také sklepní prostor v domě a 1 parkovací místo přímo před vstupem do domu.

Rezidence Mansberk se nachází ve velice klidné a žádané části obce Znojma a v blízkosti veškerých potřebných služeb a občanské vybavenosti.

Samozřejmostí je možnost financování hypotékou, se kterou vám v případě potřeby rádi pomůžeme.

Nenechte si ujít tuto ojedinělou nabídku a v případě zájmu o prohlídku či získání více informací, kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
6 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Růžičkova, Znojmo
ID
00035
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 72 lidí

Prodejce

Ondřej Závodný

Ondřej Závodný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti