Prodej bytu 1+kk, Zbýšov, čtvrť Padělky, 29 m2 (ID: 1958609)

čtvrť Padělky, Zbýšov

2 603 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 409 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zbýšově

Informace k bytu

Projekt BYDLENÍ ZA PUSINKU je umístěn v klidné lokalitě na okraji zástavby obce Zbýšova u Brna v bezprostředním sousedství s přírodou. Jedná se o nízkoenergetický bytový dům zkolaudovaný v roce 2018, který je součástí rezidenčního projektu rodinných a bytových domů Bydlení Zbýšov a REZIDENCE PAMIR.
Vyberte si z dostupných bytů 1+kk a 2+kk.
Nabízený moderní, částečně vybavený byt 1+kk (381/203) se nachází v 2. nadzemním podlaží dvoupatrového domu. Celková výměra bytu činí 29,82 m2, k bytu náleží praktická sklepní kóje 1,82 m2, parkovací stání pro automobil.
Byt s orientací na jih tvoří prostorná předsíň s místem pro vestavěnou skříň, obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem i místem pro vybudování částečně oddělené ložnice o celkové velikosti 23,40 m2, koupelna se sprchovým koutem 2,62 m2 a samostatná toaleta 0,95 m2.
Dispozice bytu zahrnuje obývací část s kuchyňským koutem vybaveným kvalitní kuchyňskou linkou se spotřebiči (trouba, sklokeramická deska, digestoř, lednice a pračka).
Poplatky za společné domovní služby, topení, teplou a studenou vodu činí 1.500,- Kč měsíčně.
V projektu BYDLENÍ ZA PUSINKU dokončeném v roce 2018, byly použity kvalitní materiály a nabízí tak standardy vybavení, mezi které patří plastová okna s izolačními trojskly, elektricky ovládané předokenní žaluzie, centrální vytápění, vinylové podlahy a keramická dlažba.
Byt se pyšní jižní orientací s výhledem do klidného vnitrobloku se zelení. Budova se nachází v bezprostřední blízkosti přírody a nabízí dětské hřiště nebo třeba pikniková místa, cyklostezky i okolí pro pěší turistiku.
Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost a dopravní dostupnost. V docházkové vzdálenosti od domu se nachází základní a mateřská škola, dětské hřiště, koupaliště, restaurace, obchody, pošta, lékárna i zdravotnické středisko včetně pediatrie. Jen 2 minuty pěšky se nachází zastávka autobusu, z které se dopravíte do okolních větších i menších obcí a města Brna.
PENB budovy je kategorie B – velmi úsporná a to díky FVE, která se nachází na střeše budovy.
Byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo investory hledající nemovitost s nízkými provozními náklady a vysokým potenciálem pronájmu.
Možnost vybavení bytové jednotky novým nábytkem a zařízením, lze vidět na přiložených vizualizacích místností a 3D modulu.
Pro více informací o projektu BYDLENÍ ZA PUSINKU a kompletní nabídku bytů kontaktujte Michala Klementa.

Parametry bytu

Cena
2 603 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
čtvrť Padělky, Zbýšov
ID
0242024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
29 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
29 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Klement

Michal Klement

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Zbýšově (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti