Prodej apartmánu, Andělská Hora, 700 m2 (ID: 1958130)

Andělská Hora

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK - cena není veřejná, Neplatíte provizi, jednáte přímo s developerem)

Exkluzivní partneři v Andělské Hoře

Informace k nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem exkluzivního developerského projektu Apartmány Andělská Hora, který je právě ve výstavbě. Resort Apartmány Andělská Hora se nachází uprostřed panenské přírody Jeseníků a nabízí maximální komfort s bohatě řešeným zázemím. Kromě vlastního místa pro relaxaci představují zároveň investici s trvale vysokým zhodnocením. Projekt je vhodný jak pro standardní krátkodobé pronájmy pro rekreaci, ale i například pro vybudování domova pro seniory. Jedná se o soubor více objektů o různé velikosti a využití.

Celý projekt a jeho návrh je řešen s ohledem na stávající zástavbu obce. Objekty jsou otočené delší stranou k silnici. Vzniká tak komplex objektů, které jsou citlivě zasazené do stávajícího kopce s výhledy do krajiny. Architektonický výraz jednotlivých obejktů je sjednocen a lépe tak zapadá do okolní krajiny CHKO Jeseníky.

Součástí celého komplexu je 14 apartmánů, 3 rodinné domy a wellness, kde naleznete finskou saunu, ochlazovací biotop a kavárnu. Důraz je kladen na materiály, které jsou typické pro oblast Jeseníků. Temná břidlice a opalované dřevo, teplé odstíny dřevěných lamel a zemité tóny dalších interiérových prvků naplňují prostory v kombinaci s hořícími krby harmonickou útulností. Každý z apartmánů o dispozicích 2+kk nebo rodinných domů 4+kk disponuje vlastními terasami, které tak nabízí přirozený přechod mezi vnitřkem a okolní přírodou.

V okolí Andělské hory se nachází mnoho sportovních aktivit. Jedná se o lokalitu, kterou je možno v letních měsících využít pro turistickou aktivitu a v zimě k zimním sportům. Ve vzdálenosti přibližně 500 metrů od resortu, se nachází lyžařské středisko SKI ANNANBERG s možností lyžování ale také paraglidingu. Obcí vede cyklotrasa, turistická červená stezka vedoucí kolem Anenského vrchu s Kostelem sv. Anny a dále také naučná stezka Anenský vrch kolem místního rybnika. Poblíž najdete Karlovu Studánku, Praděd a další skvosty Jeseníků.

Pro více informací kontaktujte naše specialisty prodeje a navštivte webovou stránku projektu.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK - cena není veřejná, Neplatíte provizi, jednáte přímo s developerem
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Andělská Hora
ID
00139
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 62 lidí

Prodejce

Ing. Eliška Cupalová

Ing. Eliška Cupalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Andělské Hoře (okr. Bruntál)?

Podobné nemovitosti