Prodej vícegeneračního domu, Komárov, Spojovací, 270 m2

Spojovací, Komárov

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Komárově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný, rodinný dům ve vyhledávané obci Komárov nedaleko CHKO Brdy. Tento dům je ideální pro velkou rodinu nebo jako dvougenerační bydlení díky své skvělé dispozici a prostornosti. Pozemek má celkovou výměru 1.213 m2.

Dispozice domu jsou následující:
1.NP: Předsíň s přístupem na toaletu a do umývárny, velká jídelna s krbem ideální pro zimní večery, z jídelny jsou vstupy do možného dětského pokoje, ložnice a kuchyně. Několik schodů vede do obrovského obývacího pokoje s přímým vstupem do zahrady s bazénem.
2.NP: Prostorné patro s vybavenou kuchyní, koupelnou s vanou, umyvadlem a toaletou, dětským pokojem a obývacím pokojem s balkónem.
Suterén: Kompletně podsklepený prostor zahrnuje malou bytovou jednotku 1+kk, koupelnu se sprchovým koutem, toaletu a umyvadlo, dva sklepy a uhelnu.

Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva. Dům disponuje dvěma garážemi, z nichž jedna má přímý vstup do domu. K nemovitosti patří také přístavba s dvěma chlévy, které mohou sloužit jako dílna. Zahrada je rovinná, osázená ovocnými stromy.

Městys Komárov nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně mateřské a základní školy, obchodů, lékaře, zubaře, restaurací, kaváren, bankomatů a pošty. V docházkové vzdálenosti se nachází Záskalská přehrada, rybník vhodný ke koupání a úžasné cyklostezky. V zimě je oblast ideální pro běžkaře.

Pravidelné autobusové spojení do Berouna, Hořovic, Plzně, Prahy.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Spojovací, Komárov
ID
5852
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
186 m2
Plocha nemovitosti
1213 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Jan Kindl

Ing. Jan Kindl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Komárově (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti