Pronájem kanceláře, Pardubice, 15 m2

Pardubice - Semtín

1 688 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Pronájem kancelářských prostor
Nabízíme prostory v administrativní budově RY 112d 6 km od centra Pardubic v areálu průmyslového areálu SemtinZone. Preferuje se pronájem celého podlaží. Jednotlivé kanceláře dle dohody.

Budova RY 112d se nachází v části areálu VUOS a.s. severozápadně od hlavní brány. Jedná se o nepodsklepený třípodlažní objekt o půdorysných rozměrech 12,4 x 31 m a výšce 9,8 m nad úrovní terénu, zastřešený plochou střechou, s plastovými okny a vstupními dveřmi. Objekt je celomontovaný panelový z prefabrikované stavební soustavy HKS-70 E, krabicové konstrukce, postavený v 80. letech 20. století. V objektu se nachází kancelářské prostory s hygienickým zázemím a kuchyňkou. Budova je připojena na systém dálkového vytápění, kanalizaci, vodovod, elektřinu. Budova je nezateplená, okna a vchodové dveře jsou plastové, zasklené s izolačním dvojsklem.

Místnosti v budově se využívají zejména jako kanceláře. Podmínkou k pronájmu je pronajmutí prostor minimálně jednoho celého podlaží. Při zájmu o pronájem více než jednoho celého podlaží bude nabídnuta sleva z ceny pronájmu. Místnosti v budově se využívají zejména jako kanceláře. Velikosti jednotlivých prostor jsou 15-30m2. Na každém podlaží je k dispozici sociální zařízení ( WC muži a WC ženy), v 1.NP je k dispozici také umývárna se sprchou. Výše nájmu je bez energií, které jsou ve výši cca 3000 Kč dle velikosti prostor a aktuální ceny energií. Vše paušální platba. V ceně není též zahrnuta cena za ostrahu a parkování.

Vytápění je zajištěno napojením na areálový rozvod páry a výměníkovou kovou stanicí v 1.NP sloužící také k přípravě TUV.

Připojení na technickou infrastrukturu
Stávající objekt je napojen přípojkami na areálový parovod sloužící k vytápění objektu a ohřevu TUV, elektřinu, slaboproudé a sdělovací vedení ( telefon, internet ), vodovod a kanalizaci. Do objektu je dále zaveden areálový rozvod stlačeného vzduchu.

Napojení území na stávající dopravní infrastrukturu
Dopravní napojení areálu je odbočkou ze silnice II/211 k areálu firmy Synthesia, a.s. a přes vrátnici Rybitví na vnitroareálové komunikace.

Doprava v klidu/parkování
Doprava v klidu/parkování je umožněno na stávajícím zpoplatněném parkovišti mimo vlastní areál před vrátnicí Rybitví. Před vlastní budovu je umožněn příjezd po udržované asfaltové vnitroareálové komunikaci a možnost krátkodobého parkování.

Cena a podmínky pronájmu
Cena pronájmu kancelářských prostor cca 1150 až 1350 kč/m2/rok.
Cena 1 stání na zpoplatněném parkovišti před vrátnicí do areálu cca 200 kč/ rok.

KONTAKTNÍ OSOBA:
Bc. Jakub Macháček
+420 724 400 571
jakub.machacek@vuos.com

Parametry nemovitosti

Cena
1 688 Kč /za měsíc
Aktualizováno
12. 6. 2024
Adresa
Pardubice - Semtín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
15 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radim Chyba

Radim Chyba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Pardubicích?

Podobné nemovitosti