Prodej pozemku pro bydlení, Libeř - Libeň, 1257 m2

Libeř, Libeň

8 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 984 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Libeři

Informace k pozemku

Hledáte ideální místo pro výstavbu svého rodinného domu nebo pozemek pro investici?

Aktuálně pro vás máme velmi zajímavý pozemek o celkové ploše 1257m² v katastrálním území Libeň u Libeře, Obec Libeř, Praha-západ, Středočeský kraj. Tato malebná obec je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení. Nabízí skvělou dostupnost do Prahy a přitom klid a pohodu venkovského prostředí.

Velikost pozemku nabízí dostatek místa pro výstavbu prostorného rodinného domu a rozlehlé zahrady. Z inženýrské sítí je k dispozici elektřina, obecní vodovod a kanalizace (přípojky zavedeny na pozemek). Přístup po obecní komunikaci zajišťuje snadný a pohodlný příjezd k pozemku.

Pozemek je dle územního plánu určen jako plocha B - bydlení v rodinných domech. Koeficient zastavění pozemku pro individuální rodinné domy činí maximálně 30% a koeficient zeleně pro pozemky individuálních rodinných domů činí minimálně 70% z plochy pozemku. Maximální podlažnost staveb rodinných domů je 1 nadzemní podlaží a podkroví, dále je přípustné užití jednoho podzemního podlaží. Sklon střechy je doporučen 28 až 45 st.. Výška hřebene střechy maximálně 9m.

Výhody lokality:
• Libeň u Libeře nabízí nádherné prostředí, klidnou atmosféru a mnoho zelených ploch. Ideální místo pro rodinný život i relaxaci.
• Výborná dostupnost, lokalita má skvělé spojení s Prahou a dalšími městy, což zaručuje snadnou dostupnost pracovních příležitostí, škol i kulturních aktivit.
• Občanská vybavenost: v blízkosti se nachází školka, obchody a sportovní zařízení. Další občanská vybavenost v Obci Libeř (3km) a Dolní Břežany (3km).

Investiční příležitost:
• Růst hodnoty: Libeň u Libeře je atraktivní lokalita, kde můžete očekávat průběžný nárůst hodnoty nemovitosti.
• Flexibilita: Pozemek je vhodný jak pro výstavbu rodinného domu, tak jako investice do budoucna.

Máme pro vás zpracovanou 3Dvirtuální prohlídku pozemku, abyste se po pozemku mohli projít z pohodlí svého domova a v případě zájmu vám zašleme odkaz.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost a začněte budovat svůj vysněný domov. V případě zájmu o další informace, kontaktujte kdykoliv makléře společnosti. Ev. číslo: 26495.

Parametry pozemku

Cena
8 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Libeř, Libeň
ID
26495
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1257 m2
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Václav Duben

Václav Duben

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Libeři?

Podobné nemovitosti