Prodej rodinného domu, Všeruby, 152 m2

Všeruby

6 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 976 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Všerubech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Hledáte moderně zařízený dům, v klidné lokalitě, kde budete mít naprosté soukromí? Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům, který vyniká spojením tradice, přírody a moderního životního stylu.

Dům před nedávnem prošel kompletní rekonstrukcí a je dispozičně řešen jako 4+1 o užitné ploše 152 m2 s prostorným pozemkem o velikosti 1239 m2 a s nádherným výhledem do okolní krajiny. Vnitřní prostor je vkusně zařízený a nabízí veškerý komfort moderního bydlení. V přízemí domu se nachází útulný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně s kuchyňskou linkou v rustikálním stylu a vintage spotřebiči. V přízemí domu se dále nachází ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a technická místnost. Ze vstupní chodby je také přístupný sklep o velikosti 7m2. Dům se pyšní kamennou pecí, která v současné době slouží jako dekorace, nicméně se dá využívat také k pečení.

V podkroví domu se nachází další dva pokoje o velikosti 24 m2 a 15 m2. K jedné z ložnic patří další menší pokoj, původně zamýšlen jako šatna. Je zde také druhá koupelna s toaletou a se sprchovým koutem.

Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály, interiéry byly vkusně zařízeny podle provensálského venkovského stylu, respektujícím historický charakter domu. Podkroví bylo kompletně renovováno a zaizolováno. Dům má novou střechu a fasádu, nová střešní okna, v přízemí špaletová dřevěná okna.

Vytápění je v domě řešeno elektrickým kotlem s termostatem pro regulaci topení na dálku. Voda je ohřívána elektrickým boilerem. Dům je napojen na obecní vodovod, pro užitkovou vodu je zde k dispozici také kopaná studna. Na dům navazuje prostorná stodola, která může být využívána jako dílna či kůlna k úschově nářadí.

Velkou výhodou domu je také nainstalovaný, plně funkční zabezpečovací systém Jablotron. Tento bezpečnostní systém je tedy nespornou výhodou, kterou ocení každý majitel, který klade důraz na bezpečnost své rodiny a majetku.

Na prostorné zahradě je několik jabloní, okrasné keře a smrky. Zahrada nabízí také příjemné posezení pod pergolou se zahradním grilem, které je ideální pro relaxaci nebo setkání s rodinou či přáteli. Na zahradu měl být v budoucnu umístěn kulatý bazén a proto již byly provedeny výkopové práce.

Dům se nachází v klidné obci a svým umístěním nabízí absolutní soukromí a klid. Částečná občanská vybavenost se nachází v 5 km vzdálených Všerubech. Kompletní občanskou vybavenost pak najdeme v 9 km vzdálené Kdyni. Do obce jezdí několikrát denně autobus. Pro milovníky cykloturistiky je v okolí cyklostezka, po které se dostanete i do sousedního Německa. Pro děti je ve středu obce dětské hřiště a sportovní stáj s koňmi.

Tento dům je skvělou investicí do Vaší budoucnosti, neváhejte mě kontaktovat pro domluvení prohlídky či poskytnutí více informací. S financováním pomocí hypotečního úvěru Vám rádi pomůžeme. Těším se na Vaši osobní návštěvu!

Parametry domu

Cena
6 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 6. 2024
Adresa
Všeruby
ID
0606
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1239 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 82 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Hynčíková, DiS.

Bc. Tereza Hynčíková, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Všerubech (okr. Domažlice)?

Podobné nemovitosti