Prodej bytu 2+kk, Gröbming, Rakousko, 49 m2

Gröbming, Rakousko

10 249 731 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Okouzlující příroda, majestátní hory a design. Exkluzivní apartmány uprostřed pohádkové přírody rakouských Alp. Resort rozdělený do dvou budov sestává z celkem 34 apartmánů s 1, 2 či 3 ložnicemi na prodej leží v malebném městečku Gröbming nedaleko Schladmingu ve Štýrsku. Kromě moderní architektury, prémiových materiálů, a designu resort nabízí vybavené fitness či wellness se dvěma saunami. Z ČR se do resortu dostanete za cca 5 hodin!

Proč tato nemovitost
• Bez podmínky dalšího pronájmu! Pokud máte zájem, apartmán pronajmout, můžete, ale nemusíte.
• 10 minut jízdy od dolní stanice lanovky vedoucí na horu Hauser Kaibling, odkud se dostanete i na legendární Planai ve Schladmingu, na hory Hochwurzen a Reiteralm.
• Nadmořská výška lyžařského střediska 1852 – 2015 m.
• 40 minut jízdy od známého ledovce Dachstein.
• Vybavené fitness.
• Wellness zóna se dvěma saunami.
• Apartmány zařízené designovým nábytkem.
• Překrásné výhledy na okolní hory.
• Jen 600 m od centra Gröbmingu.
• Perfektní celoroční destinace.
• Skvělá dostupnost z ČR.

Umístění
Gröbming je idylické městečko zasazené do majestátních rakouských Alp. Okolí Gröbmingu se vyznačuje nejen úchvatnými přírodními krásami, ale také jedinečnou kvalitou života. Resort se nachází jen 900 metrů od centra Gröbmingu a 10 minut jízdy od stanice lanovky.

Apartmány na prodej
34 apartmánů s 1, 2 nebo 3 ložnicemi, balkónem či terasou.

Bez podmínky dalšího pronájmu
Drtivá většina nových apartmánů na prodej v rakouských Alpách je zatížena podmínkou dalšího pronájmu. Tyto apartmány dále pronajímat nemusíte.
Můžete je využívat libovolný čas v roce – celou zimu, celé léto, nebo jen pár dnů v roce. A pokud byste svůj apartmán chtěli pronajímat? Tak také můžete.

Standardy
Čistota, elegance a krásný design. Interiéry apartmánů jsou navrženy dle zásad Feng Shui a harmonickou atmosféru doplňují zemité barvy, dostatek přirozeného světla a vysoce kvalitní nábytek.

Termín dokončení
Předpokládaný termín dokončení je stanoven na konec roku 2026.


Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Rakousku.

Parametry bytu

Cena
10 249 731 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Gröbming, Rakousko
ID
BW20718
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
49 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Olga Muchová

Olga Muchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti