Prodej bytu 2+kk, Mittersill, Rakousko, 91 m2

Mittersill, Rakousko

18 914 090 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Hledáte luxusní bydlení v srdci rakouských Alp? Uprostřed kouzelné horské přírody Kitzbühelských Alp najdete 8 úchvatných ski-in/ski-out apartmánů. Navíc apartmány nejsou zatížené podmínkou dalšího pronájmu, můžete je tak využívat jako druhý domov! Díky bezprostřední blízkosti lanovek si můžete užívat až 200 km sjezdovek lyžařské oblasti KitzSki. Na lyžích se dostanete z apartmánů až do Kitzbühelu a vrchol Hahnenkamm s legendární sjezdovkou Streif. Mezi další výhody patří i skvělá dostupnost z ČR – do Kitzbühelu dojedete z Prahy za cca 5 hodiny!

Proč tato nemovitost
• Ski-in/ski-out.
• Úchvatné panoramatické výhledy na rakouské Alpy.
• Bez podmínky dalšího pronájmu.
• Přímo u stanice lanovky.
• Luxusně zařízené apartmány.
• Soukromé wellness se saunou.
• Golfová hřiště v blízkosti.
• Aquapark Panorama Badewelt v St. Johann in Tirol.
• Skvělá dopravní dostupnost z ČR.

Umístění
Luxusní ski-in/ski-out resort se nachází uprostřed krásné alpské přírody, přímo u stanice lanovky, kterou se dostanete do celého ski areálu KitzSki až do Kitzbühelu a na Hahnenkamm. V okolí resortu najdete restaurace, obchody a do pár minut autem se dostanete na golfová hřiště směrem do Kitzbühelu nebo směrem na Mittersill a Zell am See.

Apartmány na prodej
8 luxusních apartmánů s 1 - 4 ložnicemi a přiděleným parkovacím místem.

Bez podmínky dalšího pronájmu
Drtivá většina nových apartmánů na prodej v rakouských Alpách je zatížena podmínkou dalšího pronájmu. Tyto apartmány dále pronajímat nemusíte.

Můžete je využívat libovolný čas v roce – celou zimu, celé léto, nebo jen pár dnů v roce. A pokud byste svůj apartmán chtěli pronajímat? Tak také můžete.

Standardy
Luxus, vysoce kvalitní materiály a moderní design. Interiéry budou kompletně zařízené kvalitním nábytkem v tolik oblíbených přírodních tónech. Každý apartmán má k dispozici balkón či terasu, ze kterých si vychutnáte překrásné výhledy na rakouskou přírodu.

Termín dokončení
Plánované dokončení resortu je stanoveno na 31.12.2024.


Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Rakousku.

Parametry bytu

Cena
18 914 090 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Mittersill, Rakousko
ID
CP20709
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
91 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Olga Muchová

Olga Muchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti