Prodej bytu 2+kk, Škvorec, Tyršova, 50 m2

Tyršova, Škvorec

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Škvorci

Informace k bytu

Ve Škvorci, jen pár minut od Prahy, vám aktuálně nabízím byt s dispozicí 2kk se zajímavou atmosférou. Projekt U Zámeckého rybníka je místem, kde se zdá, že se zastavil čas.


Dispozice je tvořena vstupní chodbou, hlavní obytnou místností s galerií a příjemným výhledem z okna na rybník. Předností bytu jsou vysoké stropy a galerie, která dala příležitost vytvořit místo pro homeoffice, nebo případné umístění dvojlůžka.


Dále je k dispozici ložnice s navazující koupelnou, která je vybavena vanou, toaletou, menším umyvadlem a automatickou pračkou.
Byt je aktuálně po výmalbě a renovaci interiéru.


Pár kroků od domu je k dispozici škola a školka. Dále je v pohodlném dosahu prodejna potravin, restaurace a pošta. Další občanská vybavenost se nachází v blízkých Úvalech, Říčanech nebo Praze. V okolí domu je i dostatek bezplatných parkovacích míst.


K dopravě lze využít PID, Škvorec náměstí je ve vzdálenosti 275 m od domu s dojezdem na Metro A – Skalka, nebo na vlak v Úvalech u Prahy (s dojezdem 25 min na Masarykovo nádraží), nebo do Říčan (s dojezdem 27 min na Hlavní nádraží). Nájezd na Pražský okruh D0 Běchovice je vzdálen 12 km a na dálnici D1 Modletice 14 km.

Okolí nabízí mnoho výletních tras, například do Klánovického či Babického lesa nebo do Voděradských bučin.

Parametry bytu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 6. 2024
Adresa
Tyršova, Škvorec
ID
N665
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
47 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Škvorci?

Podobné nemovitosti