Pronájem bytu 3+kk, Teplice nad Bečvou, 82 m2

Teplice nad Bečvou

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ záloha na služby (4.000,- Kč/měsíc) + kauce (34.000,- Kč) + provize RK (13.000,- Kč))

Exkluzivní partneři v Teplicích nad Bečvou

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu slunný, vkusně vybavený byt 3+kk s lodžií a sklepem, o celkové podlahové ploše 82,32 m2, nacházející se ve zvýšeném přízemí (1.NP) cihlového bytového domu v Teplicích nad Bečvou.

Byt je tvořen vstupní chodbou, kuchyní s jídelnou, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou, samostatným WC a komorou – viz orientační plánek. K dispozici je i prostorný sklep v 1. podzemním podlaží.

Byt je ve velmi dobrém stavu, nabízí se plně, elegantně vybavený (viz foto) – koupelna se sprchovým koutem, vanou, umývadlem, otopným žebříkem a pračkou, plně vybavená kuchyňská linka (vestavěná elektrická trouba, plynový sporák, kombinovaná lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba...). V bytě je plovoucí podlaha, v koupelně a na WC keramická dlažba, v chodbě a komoře lino. Okna jsou plastová, s vertikálními žaluziemi (obývací pokoj a ložnice) a horizontálními žaluziemi (jídelna a kuchyň). K vytápění i ohřevu vody slouží nový plynový kondenzační kotel umístěný v koupelně.

Bytový dům z roku 2000 je udržovaný, PENB – „D“. Za domem se nachází společný dvůr s možností relaxace.

Dům se nachází v oblíbené, vyhledávané lokalitě lázeňské obce Teplice nad Bečvou. Tato malebná obec, nacházející se v údolí řeky Bečvy, nabízí širokou škálu vyžití – lázeňskou kolonádu s léčivými prameny, Zbrašovské aragonitové jeskyně, Hranickou propast, nechybí ani sportoviště - tenisové kurty, dětské hřiště, minigolf či široká síť cyklostezek, s možností výletu např. k nedalekému hradu Helfštýn.

V obci Teplice nad Bečvou je základní občanská vybavenost – kousek od domu se nachází obchod, obecní úřad, pošta, mateřská škola či autobusová zastávka. Obec bezprostředně sousedí s městem Hranice s plnou občanskou vybaveností.

Nájem 13.000,- Kč/měsíc + zálohy na služby (4.000,- Kč/měsíc) + vratná kauce (34.000,- Kč) + provize RK (13.000,- Kč)

Byt je k dispozici ihned.

Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ záloha na služby (4.000,- Kč/měsíc) + kauce (34.000,- Kč) + provize RK (13.000,- Kč)
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Teplice nad Bečvou
ID
22734
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
473 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 78 lidí

Prodejce

Jan Dostál

Jan Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Teplicích nad Bečvou?

Podobné nemovitosti