Prodej rodinného domu, Chlumec - Žandov, 120 m2

Chlumec, okres ústí nad labem, Žandov u Chlumce

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chlumci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v klidné obci Žandova u Chlumce. Dům se nachází na pozemku o rozloze 565 m2, k dispozici je také navíc k využití ještě další pozemek za domem o rozloze 380 m2. Na zahradě se nachází již vzrostlé stromy. Dům je patrový, v přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyň, prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem a vanou, oddělené WC. Chodbou se dále prochází do dalších dvou místností, ze kterých je možno vybudovat pokoje obývací. Z jedné místností se vchází na zahradu, která se nachází vedle domu, ze zahrady se také vchází do prostorné garáže, zde je nová střecha.

Schodištěm se pak vchází do mezipatra, kde se nachází prostorná místnost a dalším schodištěm do patra, kde se nachází tři pokoje. Okna jsou v celém domě dřevěná. Elektřina již v celém domě v mědi. Topení plynové - v celém domě radiátory.
Dům je určen k částečné rekonstrukci dle svých představ, lze také po rekonstrukci řešit dům jako dvougenerační.
Parkování u domu, na pozemku i v garáži.
Obec je klidná, v okolí rodinné domy, dostupnost autobusu cca 5 min chůze. Do centra města Ústí nad Labem cca 15 min autem, dojezd autem 5 min na dálnici směr Praha, případně opačný směr Německo.
V případě zájmu Vám vypočítáme hypoteční úvěr jak na koupi domu, tak i na rekonstrukci. Více informací na telefonu, prohlídky možné po domluvě kdykoliv.

Dostupnost základní škola, mateřská škola, restaurace a obchody hned ve vedlejší obci Chlumec.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Chlumec, okres ústí nad labem, Žandov u Chlumce
ID
888542
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
142 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
71 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
565 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Lucie Walterová

Lucie Walterová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chlumci (okr. Ústí nad Labem)?

Podobné nemovitosti