Prodej rodinného domu, Přezletice, Hrušková, 163 m2 (ID: 1948094)

Hrušková, Přezletice

20 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 97 649 Kč /za měsíc

(vč.interiérového standardu)

Exkluzivní partneři v Přezleticích

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji moderní rodinný dům TETRIS L o dispozici 5+1 s celkovou plochou 162,70 m2 a pozemkem o výměře 414 m2 . Dům je součástí developerského projektu Ctěnický háj. Pozici domu v rámci projektu si lze prohlédnout ve fotogalerii inzerátu. K domu náleží také garáž a venkovní parkovací stání.

Hlavním konkurenčním parametrem nemovitosti je její nízká energetická náročnost a využití pokročilých udržitelných technologií. Dům je navržen jako rodinný dům s velmi nízkou energetickou náročností, splňující parametry pasivního domu dle metodiky programu Nová zelená úsporám, využívající energie z obnovitelných zdrojů. Použitým stavebním materiálem jsou vápenopískové tvárnice. Jako primární zdroj vytápění slouží kompaktní tepelné čerpadlo s rovnotlakou rekuperační jednotkou, zásobníkem na TUV v kombinaci s podlahovým teplovodním topením v celém domě. V letních měsících lze systémem pasivně chladit pomocí podlahového topení. Rekuperační jednotka zajišťuje neustálou výměnu vzduchu s využitím odpadního tepla z místností, a proto panuje v interiéru celoročně příjemné a zdravé klima. Zajímavostí je akumulační nádrž na dešťovou vodu pro její zpětné využití pro zálivku zahrady.

Projekt Ctěnický háj byl dokončen na konci roku 2023. Domy i inženýrské sítě jsou zkolaudovány a v současné době probíhají pouze dokončovací práce na veřejných plochách, komunikacích a drobné úpravy interiérů. Projektové stavební práce tedy jsou již kompletně finalizovány a neplánuje se zde další výstavba. Domy jsou připraveny k předání klientovi a dokončeny v interiérovém standardu projektu, který vám rád ochotně představí náš prodejce.

Obec Přezletice nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně školky a školy, parků, hřišť či rozmanitých příležitostí pro volnočasové vyžití.

Bydlete v klidném a zdravém prostředí v úzkém spojení s přírodou, a přitom na dosah hlavního města.

Rádi vás přivítáme na osobní prohlídce domu i celého projektu. Ozvěte se nám ještě dnes.

Parametry domu

Cena
20 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč.interiérového standardu
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Hrušková, Přezletice
ID
RDL01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
414 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Huspauer

Martin Huspauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přezleticích?

Podobné nemovitosti