Prodej pozemku pro bydlení, Klíny, 1590 m2

Klíny

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Klínech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji jedinečný a skutečně v této lokalitě jediný pozemek v obci Klíny - Rašov o celkové výměře 1.590 m2. Pozemek se nachází nedaleko lyžařského areálu Klíny a hotelu Emeran. Ze severní strany pozemek rámuje les, z jižní strany jsou v sousedství 2 rekreační chaty. Pozemek díky svému umístění dokáže poskytnout svým majitelům klid a přitom blízkost sportovního vyžití. K pozemku je přivedena elektřina, vodu lze snadno napojit ze sousedních nemovitostí. K pozemku vede přístupová cesta. Na pozemku je územním plánem povolena výstavba až 3 rekreačních objektů.
Klíny jsou turistické centrum Krušných hor kousek nad Litvínovem. Jedná se o lukrativní místo se spoustou možností celoročního sportovního vyžití. Doslova pár desítek metrů od pozemku se nachází lyžařský areál, kde najdete vyžití i mimo zimní sezonu. Slogan and #34;Klíny, hory po celý rok and #34; je skutečně trefný. V zimě zde najdou vyžítí milovníci sjezdového lyžování. V okolí Klínů se nachází skoro 40 km upravených běžeckých tratí. Ani v létě se zde nudit nebudete. Kromě procházek v krásné přírodě, se můžete věnovat radovánkám na bobové dráze, ziplinu, tenisu, adrenalinu v bikeparku a mnohému dalšímu.
Vzhledem k tomu, že nabízený pozemek v této lokalitě je skutečně jedinečný a po velmi dlouhé době jediný nabízený pozemek vhodný k výstavbě, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám sdělíme bližší informace.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Klíny
ID
204
Plocha nemovitosti
1590 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VOYTA Reality

Mrázova 845/9, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Kovalik

Martin Kovalik

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Klínech?