Prodej vily, Hořovice, Žižkova, 270 m2

Žižkova, Hořovice

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hořovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinnou vilu s velkou zahradou v Hořovicích, na klidném místě blízko náměstí. Prostorově velkorysou funkcionalistickou vilu ze 40. let je možné po rekonstrukci využít pro komfortní rodinné bydlení, případně ve spojení s podnikáním nebo nájemní bydlení.

Jedná se o výjimečnou příležitost upravit si krásnou budovu s historickou duší podle svých představ a vytvořit si tak nadstandardní bydlení.

Stavba je zcela podsklepená, v přízemí jsou 2 byty (2+1 a 1+1), v 1. patře velký byt 4+1 s balkónem směřujícím do zahrady, ve 2. patře je byt 1+1 a velká půda s dostatečnou světlou výškou, kde je možné vybudovat luxusní podkrovní byt.

Vstupní severní průčelí domu je na uliční čáře, díky tomu jsou pozemek za domem a navazující zahrada maximálně využity. Hlavní obytné průčelí s výhledem do zahrady směřuje k jihu.

Na západní straně navazuje na dům garáž pro dvě auta, na východní straně jednogaráž.

Zastavěná plocha včetně garáží 237 m², podlahová plocha obytné části domu zhruba 270 m², zahrada 843 m².

Vytápění smíšené – přízemí a 1. patro ústředním topením, 2. patro kamny na tuhá paliva, voda z obecního vodovodu a ze studny, odpady svedeny do obecní kanalizace, přípojka elektřiny 230/400 V, přípojka plynu.

Stavba pochází ze 40. let, proběhla dílčí modernizace přízemí (byt 1+1), garáž je ze 70. let. Dům je slohově čistý, architektonicky intaktní, dochovány i některé prvky původního vybavení (dveře, kliky, vestavné skříně apod.).

Zdivo cihelné, podlahy smíšené – dlažba, prkna, střešní krytina bobrovky na konci životnosti, krov zachovalý, okna dřevěná špaletová. K dispozici jsou nové okapové žlaby na výměnu.

Přístup po obecní asfaltové komunikaci s chodníkem (ulice Žižkova), parkování ve vlastních garážích nebo na ulici.

Město Hořovice, ležící blízko D5 zhruba v polovině vzdálenosti mezi Prahou a Plzní, disponuje bohatou občanskou vybaveností - městský úřad, finanční úřad, úřad práce, pošta, základní školy a školky, SOŠ a SOU, nemocnice, poliklinika, lékařské ordinace, lékárny, veterina, muzeum, zámek s velkým parkem, velký lesopark s rybníky, knihovna, společenský dům, kulturní centrum, sokolovna, bohatá síť obchodů včetně COOP, Lidl, Penny Market, Billa, Teta drogerie, čerpací a dobíjecí stanice, autobusové nádraží, fotbalové hřiště, dětská hřiště, tenisové kurty, víceúčelová hřiště, zimní stadion, plavecký bazén, aquapark, letiště, aeroklub, motokárová dráha, kynologické cvičiště, restaurace, hotel, autobusové a vlakové spojení. Ve městě dostatek zeleně, v okolí města mnoho kulturních památek a krásná příroda.
V průmyslové zóně Žebrák mnoho pracovních příležitostí.

Financování hypotékou je možné. V případě zájmu s jejím vyřízením rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Žižkova, Hořovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1080 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pro-nemovitosti Kraus

Malé náměstí 122, Rokycany, Střed

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

JUDr. Michal Kraus

JUDr. Michal Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Hořovicích?

Podobné nemovitosti