Pronájem kanceláře, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum, U Vlečky, 282 m2

U Vlečky, Ústí nad Labem-centrum

136 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné včetně energií 136,-Kč/m2, vratná kauce není, provize RK 136,-Kčm2)

Exkluzivní partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme pronájem kanceláří o celkové ploše 282 m2 v 1. a 2. patře budovy v Ústí nad Labem, ul. U Vlečky. Cena za pronajaté prostory včetně podílu společných prostor je 100,- Kč za m2/měsíc. Poplatek za energie je velmi nízký neboť na objektu je instalována FVE, která částečně kryje náklady na energie. Cena za energie (topení, elektřina, voda, TUV) a služby (úklid, likvidace odpadu a správa budovy) činí 36,- Kč/m2/měsíc. I přesto, že tato cena nájmu včetně energií a služeb je extrémně nízká, v případě pronájmu více kanceláří, je možné jednat o dalších případných slevách.
Nejmenší kancelář je o ploše 10,5 m2. Po prohlídce si vyberete, které prostory by byly pro Vás nejvhodnější. Prostory se pronajímají nezařízené, ale po dohodě s pronajímatelem lze vybavení zapůjčit. Sociální zařízení je k dispozici na každém patře, a je možnost využívat stávající vybavenou kuchyňku. V objektu je také malá a velká zasedací místnost, vybavená kvalitní prezentační a telekomunikační technikou. Po dohodě lze zasedací místnost pronajmout.
V ceně není připojení k internetu a ani pevný telefon. Obojí je možné na požádání zřídit u pronajímatele, který sídlí v 1. patře objektu. Objekt je zabezpečený dohledem na pult centrální ochrany. Po dohodě je možnost parkování v areálu pod uzamčením. V budově je osobní výtah. Veškerá občanská vybavenost je v pěším dosahu - obchod, zastávka MHD přímo u objektu, pošta, lékař, restaurace. Dálnice Praha - Drážďany je 5 minut autem. Vratná kauce není požadována. Provize RK je 136,- Kč/m2.

Parametry nemovitosti

Cena
136 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné včetně energií 136,-Kč/m2, vratná kauce není, provize RK 136,-Kčm2
Aktualizováno
28. 5. 2024
Adresa
U Vlečky, Ústí nad Labem-centrum
ID
1110
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
282 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Hanauer reality

Hanauer reality

Masarykova 1047/35, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Věra Svobodová

Věra Svobodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti