Prodej rodinného domu, Statenice, Kolmá, 290 m2 (ID: 1939058)

Kolmá, Statenice

29 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 924 Kč /za měsíc

(Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy, poplatků a odměny RK)

Exkluzivní partneři v Statenicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 290 m², pozemek 1483 m², Kolmá, Statenice - Černý Vůl

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji moderní, prostorný rodinný dům 290 m2, se 7 velkorysými místnostmi, 3 koupelnami s toaletou a jednou samostatnou toaletou, třemi terasami, zimní zahradou, prádelnou, kotelnou, skladovými prostory, prostornou garáží, s velkým pozemkem 2 609 m2. Dům je situován v nádherném klidném místě, v obci Statenice-Černý Vůl, okres Praha-západ, na kraji lesa, na konci slepé ulice, s volnými výhledy do všech světových stran. Předmětem prodeje je též podíl na příjezdové cestě k domu o výměře 88 m2.
V prvním nadzemním podlaží se nachází velká předsíň, ze které je možné vstoupit do haly vedoucí do obytné části domu a zároveň do samostatné velké místnosti s přiléhající toaletou. Tato místnost může sloužit jako ložnice, ale též jako kancelář, kosmetické studio, masážní salon apod., aniž by byl rušen soukromý provoz obytné části domu. Z haly se dále vchází do dveřmi odděleného obývacího pokoje a též jídelny, s plně vybavenou kuchyní a oddělenou spíží. Z jídelny je možné vyjít na zahradu. Na tomto patře naleznete také koupelnu s toaletou, sprchovým koutem, umývadlem a vanou. Všechny místnosti jsou neprůchozí.
V druhém nadzemním podlaží se nachází hala využívaná jako pracovna či studovna se vstupem na terasu a do tří samostatných místností, z toho dvě mají vlastní koupelnu s toaletou. Dvě z nich mohou sloužit jako ložnice, třetí může být díky své velikosti (34 m2), malé kuchyňské lince (možné však demontovat), přiléhající koupelně s toaletou a samostatným balkonem užívána v případě potřeby jako zcela samostatná bytová jednotka. V půdním prostoru je možné vestavět další jednu až dvě menší místnosti.
V suterénu se nachází prostorná garáž, obytná místnost s anglickým dvorkem, skladové prostory, sklep, prádelna se sprchovým koutem, umývadlem a toaletou a kotelna s technickou místností. Možnost instalovat zařízení pro fotovoltaiku.
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem vzduch-voda. Na pozemku je vlastní vrtaná studna s novým čerpadlem.
Lokalita Černého Vola se nachází v krásném přírodním prostředí chráněného koridoru Únětického potoka, s mnoha rybníky a známou Alšovou vyhlídkou a skýtá nepřeberné možnosti sportovního vyžití. Letiště Václava Havla a mezinárodní školy ISP a Riverside School jsou vzdáleny do 10 min. jízdy, metro A (stanice Bořislavka), pak autobusem 12 min. V obci se nachází anglická školka KinderGarten, základní školy jsou v nedalekých Horoměřicích, Velkých Přílepech, Nebušicích a Suchdole. Mateřská školka je také v Horoměřicích a Úholičkách.
Dům je k dispozici ihned. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
29 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu, advokátní úschovy, poplatků a odměny RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Kolmá, Statenice
ID
240072
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
290 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1483 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Dagmar Šolcová

Ing. Dagmar Šolcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Statenicích?

Podobné nemovitosti