Prodej bytu 2+kk, Hinterstoder, Rakousko, 69 m2 (ID: 1938702)

Hinterstoder, Rakousko

12 171 575 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Představujeme nový resort apartmánů v oblíbeném regionu Pyhrn-Priel v lyžařském středisku Hinterstoder v Horním Rakousku. Místo je po mnoho let dějištěm Světového poháru ve sjezdovém lyžování, kde si světová lyžařská elita poměřuje své síly v super-G a obřím slalomu. Velkou výhodou je blízkost České republiky. Z Prahy se sem dostanete za pouhé 4,5 hodiny!

Přednosti resortu
Rodinný resort 9 apartmánů
Pouze 8 minut od centra a stanice lanovky
Bez podmínky dalšího pronájmu.
Neomezené vlastní užívání kdykoliv v roce.
Atraktivní lyžařská oblast Světového poháru
Široká škála volnočasových aktivit v létě i v zimě
Pouze 4,5 hodiny z Prahy! Vynikající dostupnost
Venkovní parkovací místo a komora jsou součástí každého apartmánu
Resort byl dokončen na začátku roku 2023 a apartmány jsou připravené k okamžitému předání.

Poslední šance koupit nemovitost v Alpách?
Víte o tom, že pro české investory je čím dál tím komplikovanější koupit novou, ale i starší, nemovitost v Alpách či v Dolomitech? Více informací se dozvíte na našich stránkách!

Nový resort apartmánů
Projekt 9 apartmánů se nachází pouze 8 minut od centra a stanice lanovky Hinterstoder Wurzeralm Bergbahnen, která vás vyveze do lyžařského centra Hutterer Höss. Součástí resortu jsou apartmány s jednou, dvěma a třemi ložnicemi. Noví majitelé si mohou vybavit apartmány dle svého vkusu a přání. Nábytek není součástí nabídky. Ke každému apartmánu náleží venkovní parkovací místo a komora.

Bez podmínky dalšího pronájmu
Drtivá většina nových apartmánů na prodej v rakouských Alpách je zatížena podmínkou dalšího pronájmu. Tyto apartmány dále pronajímat nemusíte. Můžete je využívat libovolný čas v roce – celou zimu, celé léto, 365 nebo jen pár dnů v roce. A pokud byste svůj apartmán chtěli pronajímat? Tak také můžete. Vyberte si libovolnou lokální agenturu, která se o další pronájem postará. Svůj nový alpský apartmán můžete zkrátka využívat, jak znáte za vhodné.

Kontaktujte nás
Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Rakousku.

Parametry bytu

Cena
12 171 575 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Hinterstoder, Rakousko
ID
SH19881
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Olga Muchová

Olga Muchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti