Prodej bytu 3+1, Černousy, 81 m2

Černousy

1 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 817 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Exkluzivní partneři v Černousech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Máme pro Vás hezký a prostorný byt blízko přírody a polských hranic. Byt se může stát cenově dostupným domovem pro rodinu, toužící po vlastním bydlení.

Jedná se o nemovitost s dispozicí 3+1 o výměře 81 m². Byt nabízí dva samostatné pokoje, kdy jeden může sloužit jako ložnice, z které se dá vstoupit na balkón. Obývací prostor je velmi dobře prosvětlen skrze velká okna a nabízí dostatečný prostor pro celou rodinu. Na obývací pokoj pak navazuje prostorná kuchyň, kde se nachází i jídelní zóna. V bytě se nachází hezká, prostorná koupelna, která je vybavena toaletou, umyvadlem a vanou. Prostor na pračku se pak nachází v malé technické místnosti přilehlé k chodbičce.

V okolí domu se rozprostírá malebná příroda, ideální pro vycházky. V Černousích se nachází Zámecký dvůr, který nabízí skvělou gastronomii.
Hned za domem se nachází vlakové nástupiště, které Vás jednoduše propojuje s okolím. Do blízkého Frýdlantu je možné se autem dostat za 13 minut.

Pokud Vás byt zaujal, ozvěte se nám, rádi Vás nemovitostí provedeme na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Náklady na bydlení
3500
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Černousy
ID
60492
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Patro
2.
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 60 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Černousech?

Podobné nemovitosti