Prodej bytu 3+kk, Šumperk, Lidická, 65 m2

Lidická, Šumperk

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(k jednání)

Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Máte zájem bydlet v novém? Pokud ano, tak pro vás máme nabídku posledního bytu s dispozicí 3+kk v  moderním dvoupodlažním bytovém domě „Rezidence BENÁTKY“. Bytový dům se nachází na ulici Lidická v Šumperku (naproti Bille).  Tato lokalita je zkrátka ideálním místem pro život. Všude je blízko.
V rámci projektu vznikly nové moderně a účelně řešené byty určené k prodeji do osobního vlastnictví.
Nabízené byty osloví svým řešením široké spektrum zájemců. Díky své vnitřní rozmanitosti nabízí stavba výběr bytů s komfortní dispozicí od nejmenších 1+kk, 2+kk až po byty 3+kk. Jednoduchost, elegance, vzdušnost. Tři slova, která skvěle vystihují interiér. Rekonstrukce bytů byla provedena s velkým citem pro čisté linie a s důrazem na detaily. Interiér je navržen tak, abyste se cítili dobře, pohodlně a bezpečně. Byty jsou dokončeny ve vysokém standardu. Vybrat si můžete ve dvou barevných odstínech a to hnědé a šedé. Použité materiály byly voleny zejména s ohledem na kvalitu, dlouhou životnost, úsporu energií a moderní design.
Byty s dispozicí 3+kk v 1.NP jsou nabízeny v barevné variantě šedé. Ve 2.NP jsou pak v barvě hnědé. Vybírat si můžete i podle podlahové plochy bytu od 65m2 po 67m2. Prosvětlené pokoje opticky zvětšují podlahovou plochu bytu.
Ke každému bytu náleží úložná komora umístěna v 1.NP. K dispozici společná prostorná kolárna s úklidovou místností a WC. Možnost dokoupit parkovací stání ve dvorním traktu.
Vytápění bytů zajištuje nová centrální kotelna umístěna v domě, ohřev vody úsporný el. bojler umístěný v každém bytě.
Celkově se jedná o kvalitní městské bydlení podle současných trendů a potřeb. Kvalita bydlení je ještě zdůrazněna vnitřním zeleným atriem. Prostor bude přístupný pouze pro rezidenty „Benátky“ a bude tak představovat příjemné místo pro odpočinek.
Velkou výhodou lokality je výborná dostupnost do samotného centra města, veškerá občanská vybavenost a výborné napojení na MHD a městskou silniční síť.
Pokud vás zaujala naše nabídka moderního a pohodlného bydlení, a když k tomu připočítáte ještě zajímavou lokalitu, pak již není co řešit. 
Vzhledem k omezenému počtu bytů nás neváhejte kontaktovat. Další byty Vám rádi představíme při osobním setkání.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Lidická, Šumperk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Šumperku?

Podobné nemovitosti