Prodej chaty, Lanškroun, Obora, 474 m2

Obora, Lanškroun

1 170 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 576 Kč /za měsíc

(Od 2.7-10.7. dovolená makléře, nevolejte pište přes kontaktní formulář.)

Exkluzivní partneři v Lanškrouně

Informace k domu

Nabízíme k prodeji útulnou dřevěnou chatu s prostornou terasou, situovanou v krásné lokalitě nedaleko rybníka Dlouhý v Lanškrouně. Chata prošla v roce 2008 kompletní rekonstrukcí, která jí vtiskla moderní a pohodlný ráz.

Chata disponuje obytným podkrovím, které slouží jako ložnice, poskytující dostatek soukromí pro klidný spánek. V přízemí se nachází útulný obývací pokoj s praktickou kuchyňkou, ideální pro trávení příjemných chvil s rodinou či přáteli. Samozřejmostí je i sprchový kout pro zajištění každodenní hygieny.

Nemovitost je napojena na elektřinu 230 V a užitková voda je čerpána z barelu, což zajišťuje dostatečnou zásobu pro běžné potřeby. Na zahradě se nachází rotunda, která poslouží jako praktický úložný prostor pro nářadí a další potřebné věci.

Chata je obklopena udržovanou zahradou o výměře 446 m2, která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek, hry či případné pěstování vlastních plodin. Zahrada dotváří klidnou a příjemnou atmosféru kolem chaty. Díky umístění v blízkosti rybníka

Dlouhý se nabízí skvělé možnosti ke koupání, rybaření a procházkám krásnou přírodou. Lanškroun a jeho okolí skýtá široké možnosti volnočasových aktivit, sportovního vyžití i zajímavých kulturních akcí.

Tato chata představuje ideální místo pro ty, kteří touží po útočišti před ruchem města a hledají klid v náruči přírody. Ať už jako víkendové útočiště či místo pro odpočinek, tato chta Vám poskytne vše potřebné pro spokojený život v souladu s přírodou.


Technické údaje:

Plocha pozemku: 474 m2
Zastavěná plocha: 28 m2
Plocha zahrady: 446 m2
Počet NP: 1 a podkroví
Další části: rotunda na nářadí
Střecha: sedlová
Přívod vody: užitková z barelu
Elektroinstalace: 230 V

Nemovitost je v osobním vlastnictví, proto v rámci našich služeb zájemci rádi zajistíme zdarma výhodné financování.

Podrobné informace naleznete na www.chata-lanskroun.cz. U každé mé chaty naleznete samostatnou webovou stránku chaty, profesionální fotografie, 3D půdorysy, videoprohlídku, videozáběry z dronu a virtuální prohlídku chaty.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mě neváhejte kontaktovat.
Těším se na prohlídky s Vámi!

Parametry domu

Cena
1 170 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Od 2.7-10.7. dovolená makléře, nevolejte pište přes kontaktní formulář.
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Obora, Lanškroun
ID
1226/3056
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
474 m2
Plocha nemovitosti
474 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Michal  Hrdina

Michal Hrdina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti