Prodej pozemku pro bydlení, Sezemice - Počaply, 125 m2

Sezemice, Počaply

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK)

Exkluzivní partneři v Sezemicích

Informace k pozemku

V projektu Počapelské Chalupy nabízíme k prodeji 33 parcel o výměře 597 až 979 m2, vybavených kompletní infrastrukturou inženýrských sítí. Nad rámec obvyklých stavebních prací každý z pozemků disponuje i šachtou dešťové kanalizace zaručující bezproblémovou likvidaci srážkových vod, která je v této oblasti jinak velice problematická. Využijte této unikátní výhody a postavte Váš nový domov v této žádané lokalitě bez technických komplikací spojených likvidací srážkových vod.

Splašková kanalizace bude v brzké době propojena s obecním řadem, páteřní stoka a propojení šachet na každý z pozemků jsou již hotové v budoucnu Vás tedy již nečekají žádné výkopové práce. V mezidobí je nutné podle platné legislativy RD vybavit jímkami na vyvážení, případně DČOV s akumulačními jímkami. Vodovod a plynovod jsou připraveny na hranici pozemků, napojení na elektřinu již hotové. Nyní již nic nebrání tvorbě projektů na jednotlivé domy, podání žádosti o vydání územního rozhodnutí, stavebního povolení a samotné výstavbě. Obecní osvětlení moderními pouličními LED lampami, asfaltové cesty, parkovací plochy a sjezdy na pozemky jsou již zkolaudovány.

Hledáte vlastní bydlení s možností zakoupit samostatný pozemek nebo pozemek, Počapelské chalupy jsou jasnou volbou.

V projektu můžete využít i možnost koupě pozemku vč. moderního nízkoenergetického domu za dotovanou cenu. Na výběr máte mezi dvěma moderními domy, které jsou nejen prostorově efektivní, ale také minimalizují náklady na provoz. Nechte se unést touto jedinečnou příležitostí k vytvoření svého vlastního pohodlného domova, a to přesně podle vašich představ. Více informací na stránkách projektu pocapelskechalupy.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK
Aktualizováno
7. 6. 2024
Adresa
Sezemice, Počaply
ID
54022
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
774 m2
Plocha zahrady
694 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Sezemicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti