Prodej rodinného domu, Bašť, K Šíbrovce, 260 m2

K Šíbrovce, Bašť

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Bašti

Informace k domu

Prodej rodinného patrového domu, 260 m, pozemek 540 m, v Bašti, Praha-východ

Popis domu:
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o velikosti 260 m s pozemkem o rozloze 540 m situovaný v klidné obci Bašť, cca 11 minut od Prahy Čakovic. Tento dvoupodlažní dům má dvě bytové jednotky 4kk s podlahovou plochou 130 m každá.

1. nadzemní podlaží:
Byt 4kk s podlahovou plochou 130 m. Nabízí 3 ložnice, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu s vanou a sprchovým koutem a oddělené WC. Dále zde najdete technickou místnost a šatnu.

2. nadzemní podlaží:
Byt 4kk s podlahovou plochou 130 m. Nabízí 3 ložnice, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu s vanou a sprchovým koutem a oddělené WC. Dále zde najdete technickou místnost a šatnu.

Parkování:
Dům nabízí parkování pro vaše auta přímo ve dvorku.

Stav nemovitosti:
Tato nemovitost byla kolaudována v roce 2023.

Občanská vybavenost v Bašti:
V Bašti je více než dostačující občanská vybavenost, kdy vše máte opravdu na dosah ruky. Naleznete zde školku, poštu, kavárnu, obchod, restaurace, sportoviště. Téměř před domem se nachází v příjemném parku krásné, nové dětské hřiště, 200 m od domu je mateřská škola, vedle které se nyní realizuje stavba základní školy do 9. třídy. Vaše ratolesti tedy můžete posílat do školních zařízení bez obav. Zároveň v krátké vzdálenosti od domu naleznete poštu, fitness, potraviny, pro milovníky ryb sushi bar a nebo třeba stylovou kavárnu. Věřte, že Bašť je ideálním místem pro rodinu s dětmi.

Doprava:
Z obce je výborné dopravní spojení do Prahy, kde každých 30 minut jezdí autobus na stanici metra Ládví. Dopravní dostupnost zajišťují autobusy MHD, jejichž zastávka je v docházkové vzdálenosti od domu, a nutno podotknout, že autem se dostanete do OC Letňany i na stanici metra za 13 minut.

Cena:
Pro podrobné informace ohledně prodejní ceny, obraťte se na naši realitní kancelář. 19.900.000

Komunikační aplikace: Viber, WhatsApp, Telegram

Pokud hledáte komfortní a klidné bydlení, tato nabídka je přesně pro vás. Nevahejte a kontaktujte naši makléřku. Jsme tu, abychom vám pomohli najít váš nový domov.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
K Šíbrovce, Bašť
ID
1101/4866
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
150 m2
Podlahová plocha
260 m2
Plocha nemovitosti
540 m2
Plocha zahrady
390 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lidiya Savynets

Lidiya Savynets

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bašti?

Podobné nemovitosti