Znáte rozšířený katastr nemovitostí GeoPas.cz?

Pokud jste někdy hledali informace o nemovitostech, parcelách, či katastrálních územích a nahlížení do tradičního katastru nemovitostí vás zatím nepříliš nadchlo, máme pro vás dobrou zprávu. Představujeme vám rozšířený katastr nemovitostí v podobě inovativní webové aplikace GeoPas.cz. Tato moderní platforma nabízí zcela nový pohled na území České republiky a poskytuje mnohem více než jen základní údaje o nemovitostech.

Aplikace GeoPas.cz a její funkce

GeoPas.cz je interaktivní webová aplikace, která vám umožňuje rychle a snadno získat informace o jakékoliv lokalitě v České republice. Díky rozšířenému katastru nemovitostí, který je základem této aplikace, se můžete ponořit do detailního pohledu na jednotlivé územní celky, jako jsou adresy, parcely, katastrální území, obce, okresy a kraje.

Data a propojení

A co dělá GeoPas.cz tak unikátním? Právě schopnost propojit různorodá data z mnoha datových zdrojů činí tuto aplikaci výjimečnou. Díky tomu získáte komplexní a aktuální informace o dané lokalitě. Aplikace sbírá data z dostupných zdrojů institucí České republiky i vlastních zdrojů, což jí umožňuje nabízet ucelené a přesné pohledy na území ČR. O dané lokalitě si tak můžete dohledat různé informace například o: věcných břemenech, vodních tocích, záplavových územích, radonu, chráněných území, znečištění ovzduší, hlučnosti, ale i o vybavenosti obce, zda jsou zde školy, úřady, banky, bankomaty či pevný internet. Najdete zde i přehledy o obyvatelstvu, nezaměstnanosti, věkových skupinách, cizincích a kriminalitě. Nebo vás zajímá, jestli dům, který chcete koupit, není v exekuci?

Klasifikace a API

GeoPas.cz zpracovává kolem šedesáti datových sad z různých zdrojů, a tyto údaje jsou pečlivě klasifikovány podle různých parametrů. Díky tomu můžete snadno vyhledávat lokality pro různé účely, hodnotit lokality podle kritérií a získávat specifické výstupy na míru.

Pro koho je aplikace určena?

Tato aplikace je skvělým nástrojem pro realitní profesionály, investory, podnikatele i jednotlivé občany, kteří chtějí mít snadný a přehledný přístup k informacím o dané lokalitě.

Jaké informace mi aplikace může přinést?

  1. Kde najít vlastníka nemovitosti?

GeoPas.cz umožňuje snadno a rychle zjistit vlastníka konkrétní nemovitosti. Stačí zadat adresu nebo parcelní číslo do vyhledávacího pole a aplikace zobrazí informace o vlastníkovi, včetně jeho kontaktních údajů. Tato funkce je užitečná pro potenciální kupce, investory nebo pro obecné zjištění vlastnických vztahů.

  1. Jak udělat výpis z katastru?

Výpis z katastru nemovitostí je důležitým dokumentem, který potvrzuje vlastnictví nemovitosti. Pro získání výpisu z katastru stačí v aplikaci GeoPas.cz vyhledat konkrétní parcelu nebo adresu a následně si stáhnout oficiální výpis v PDF formátu. Tato možnost uživatelům ušetří čas a usnadní správu nemovitostí.

  1. Jak zjistit sousední parcely?

Při plánování investic, staveb nebo jiných projektů je užitečné znát nejen informace o konkrétní parcele, ale také o sousedních parcelách. GeoPas.cz nabízí možnost snadno identifikovat a zobrazit sousední parcely, což může být klíčové pro správné rozhodování a koordinaci v rámci území.

Projekt GeoPas.cz – Více než jen databáze

Aplikace postupně rozšiřuje svou databázi a funkce, aby uživatelům umožnila snadný a rychlý přístup k informacím o libovolném místě v České republice. GeoPas.cz je více než jen databází – je to nástroj, který dokáže analyzovat data, poskytovat užitečné informace o lokalitách, a usnadňuje tak rozhodování a plánování v mnoha oblastech, jako jsou realitní investice, podnikání nebo urbanistické plánování.

Chcete-li objevit novou dimenzi rozšířeného katastru nemovitostí, zkuste aplikaci GeoPas.cz sami. Navštivte GeoPas.cz, kde najdete rozsáhlou mapu s mnoha užitečnými funkcemi. Ať už jste realitní makléř, podnikatel, investičník nebo jednoduše občan s potřebou získat přesné a aktuální informace o lokalitách, GeoPas.cz vám nabídne to, co tradiční katastr nemovitostí nemůže.