Zapuštěné bazény – správná volba pro váš relax na zahradě

Pokud jste se rozhodli, že si pořídíte bazén, stojí před vámi zásadní otázka. Zvolíte variantu zapuštěnou nebo nadzemní? Zapuštěný bazén vám nabízí celou řadu výhod. Nejen, že se stane místem pro příjemné trávení času, ale též vám zhodnotí nemovitost.

Zdroj fotografií: bazeny-sulc.cz

Proč jsou zapuštěné bazény tak oblíbené?

Zahradní bazén vám poskytne maximální komfort, co se týče relaxace a soukromého koupání. Osvěžení v bazénu vám navodí pocit dovolené, akorát ho budete mít celý pro sebe a nebudete nikým rušeni ve srovnání s veřejným koupalištěm. Zapuštěné bazény jsou ozdobou každé zahrady, působí luxusním dojmem. Jde k nim pořídit řada dalšího příslušenství, jimiž jsou UV lampy, filtrační jednotky, zastřešení, ionizéry. Díky těmto doplňkům bude váš odpočinek v bazénu ještě příjemnější.

Zdroj fotografií: bazeny-sulc.cz

Výhody zapuštěného bazénu

Zapuštěné zahradní bazény firmy Šulc vynikají svou kvalitou a dlouhou životností. Jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám, nevadí jim mráz ani přímé sluneční záření. Zapuštěný bazén je na stejné úrovni se zemí, proto je do něho po schůdcích snadnější přístup. Na jeho okraji se můžete opalovat či relaxovat, a přitom mít nohy ponořené v osvěžující vodě. Designové zastřešení vám nabídne možnost plavání, i když počasí koupání příliš nepřeje. Zároveň díky němu budete mít vodu čistou a pokud je už venku chladněji, voda vydrží déle teplá.

Zdroj fotografií: bazeny-sulc.cz

Jaké jsou možnosti?

Bazén do země lze vyrobit přímo na míru prostorovým možnostem vaší zahrady. Co se týče barvy, máte na výběr buď v modré caribic barvě, nebo elegantní bílé. Kvalitní kopolymerový materiál zajistí dlouhou životnost a odolnost bazénu vůči mechanickému poškození. Firma Bazény Šulc všechny své bazény osazuje pískovou filtrací, díky které zůstává voda čistá i bez chemie. Bazén si můžete též na přání nechat vybavit UV lampou, dávkovačem polymerů, protiproudem nebo třeba tepelným čerpadlem, díky kterému bude voda vždy příjemně teplá.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte se proto spojit s touto českou rodinnou firmou a brzy se budete moci koupat i na vaší zahradě.